KIT PROMOLADA 4x2

Es tracta d'un conjunt format per eixos engranatges i d'altres accessoris que aconsegueix desbloquejar la tracció davantera dels LADA-Niva.

Aquest desbloqueig s'aconsegueix sense necessitat d'aturar el vehicle, i circulant a qualsevol velocitat amb el només cura de trepitjar l'embragatge de la mateixa manera que es canvia de velocitats. Això facilita la maniobra.

El LADA-Niva no perd les seves prestacions de sèrie pel que fa al funcionament en 4x4, i en 4x4 amb bloqueig de diferencials, sinó que amb el KIT PROMOLADA 4X2, guanya una possibilitat més: Circular amb només tracció posterior.

El KIT PROMOLADA 4X2, és un producte inventat, desenvolupat, patentat, homologat, i fabricat per l'empresa espanyola: PROMOLADA, SL
     
El KIT PROMOLADA 4X2 aporta els segŁents avantatges:
MENYS Consum.
MENYS Desgast de pneumàtics davanters.
MENYS Desgast de Paliers i transmissions davanteres.
MENYS Desgast de embragatge.
MÉS suavitat de direcció (Es nota als aparcaments, i en una conducció més còmoda a carreteres de corbes).
MÉS Velocitat tant de creuer com de punta.
MÉS Acceleració en arrencar.
MES divertit. Amb la tracció posterior el comportament és més esportiu.
IGUAL en seguretat, ja que pot canviar de 4x2 a 4x4 en qualsevol moment ia qualsevol velocitat, siguin quines siguin les condicions del pis.
     
Cada kit conté manual de muntatge i de funcionament. La instal ∑ lació es pot fer en una hora o hora i mitja, si es tenen nocions de mecànica i si es posseeix un fossat o elevador.

CONTINUAR
FOTOS
 
Contactar: promolada@gmail.com
Tlfn.:: +(34 internacional) - 608.392.175.